Mijn diensten

Detacheren

Detacheren biedt zowel de medewerker als de opdrachtgever meer zekerheid dan uitzenden. Pay by Jef stelt een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de opdracht en het aantal uren per week vooraf zijn vastgesteld. Hierdoor spreek je naar elkaar een commitment uit om een bepaalde opdracht/project voor de afgesproken duur af te ronden. Uiteraard is verlengen na deze periode bespreekbaar. 

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiĆ«nt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof. 

Werving & Selectie

Uiteraard behoort een scherpe W&S fee ook tot  de opties. De medewerker komt rechtstreeks bij de werkgever in dienst zonder bijkomende verplichtingen.