Waarom Pay by Jef

Waarom zou je moeten kiezen om te werken via Pay by Jef? 

Tegenwoordig maakt het eigenlijk allemaal niet heel veel uit via welke bureau je aan het werk gaat, omdat alle bureaus zich moeten houden aan de CAO van de desbetreffende opdrachtgever. Ook de opdrachtgevers hebben geen voorkeur meer voor een groot bureau vanwege hun bestand, omdat de wervingskanalen voor alle bureaus toegankelijk zijn. 

Wat maakt Pay by Jef dan anders? 

Dat is het gevoel. Bij mij is alles laagdrempelig en informeel. Ik ben flexibel ingesteld en heb begrip voor elke situatie of gebeurtenis. 


Een vaak gehoord gevoel bij grotere detacheringsbureaus is dat medewerkers zich een nummertje voelen. Dat begrijp ik, jij bent ook één van de kandidaten die is voorgesteld of aan het werk is. Bij Pay by Jef is dit anders. Jij bent DE kandidaat die is voorgesteld, dus geen interne concurrentie. 

Daarnaast vind ik al jaren dat medewerkers te weinig loon krijgen en opdrachtgevers vaak teveel betalen. Doordat ik een lage overhead heb en tevreden ben met een kleinere marge kan ik in bijna 100% van de gevallen meer loon bieden dan de CAO voorschrijft. En toch een aantrekkelijk tarief hanteren bij de opdrachtgever. Daarnaast vind ik pensioen ook een belangrijk punt, dus vanaf je eerste werkdag bouw je al pensioen op.